+31 6 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

hypno therapie

Niets zo fijn als jezelf weer zijn.

Stoppen met roken door hypnose

svp naar beneden scrollen!

Lees mijn persoonlijk ervaring met betrekking tot het stoppen met roken door hypnose hieronder…..


Het viel mij wérkelijk alleszins mee met de afkick verschijnselen!
Voorheen kreeg ik echt paniekaanvallen en hield het meestal maximaal 2 dagen uit om gestopt te zijn
🙂
​Maar door de hypnose ging ik er vanaf het begin al heel anders mee om, ik ging mij ook veel beter focussen op wat voor voordelen het gaf om niet meer te roken, in plaats van het gevoel iets te missen, of er wordt mij iets afgenomen. Daarom kon ik eerder meestal na twee dagen echt niet meer bedenken waarom ik wilde stoppen? en was de stress van de afkickverschijnselen niet veel slechter voor je gezondheid dan een sigaret? Ik kon dan toch maar veel beter blijven roken.

 

Maar ja, dat tussendoor moeten rusten op de trap, omdat ik geen lucht meer kreeg en die pijn op mijn borst ff afzakken moest, het hijgen als een pakpaard wanneer ik even naar de winkel fietste, dat was natuurlijk ook niet gezond. Mijn kleding die naar rook stonk, en chacherijnig worden als ik ergens niet roken kon.​ Ik heb lange tijd geen duidelijk antwoord willen geven op de vraag: Waar ben je mee bezig? ik paste de struisvogel techniek zeer goed toe.Want eigenlijk wilde ik diep van binnen wel stoppen maar was ontzettend bang voor de afkick verschijnselen.

En hypnose is voor mij echt een Godsgeschenk geweest op dit gebied 🙂

Die afkickverschijnselen waar ik zo bang voor was, kwamen eigenlijk weinig aan bod. 
Ja natuurlijk snakte ik soms naar een peuk, maar ik wist ook waarom dit gebeurde.
De eerste drie weken waren best wel lastig maar ook weer niet zó erg dat ik weer wilde gaan roken of dat ik in paniek raakte, of niet meer wist waarom ik ook alweer stoppen wilde? 
Dat is werkelijk geen enkele keer gebeurt!

En toen ik de 1e week door was, wist ik: dit gaat lukken! en ik merkte de afkickverschijnselen wel, maar ik verbond me er emotioneel niet meer mee.

Ik merkte dat vooral de triggermomenten helemaal niet zo triggerig waren als dat ik mijzelf wijsgemaakt had. En mijn absolute heilige peuk moment (s ochtends héél vroeg, met koffie en pen en papier! de stille wereld die nog wakker moet worden..) is mijn heilige moment gebleven! terwijl ik dacht die kwijt te zullen raken!

Mijn wijntje smaakt nog net zo lekker als toen ik rookte. 
De conversaties zijn nog net zo saai of boeiend als toen ik nog rookte.

Mijn leven en hoe dat eruit ziet heeft dus eigenlijk niets met roken te maken.​ Het (zelf) roken, of er behoefte aan hebben is volledig verdwenen, het is uit mijn systeem gehaald zeg maar.

Ik krijg soms rokers op visite en ik merk dat het me totaal niet boeit als ze roken. Ik krijg er zelfs geen trek in, of denk het te missen.

Het maakt geen deel meer uit van mijn leven, terwijl het wel nog gewoon bestaat 🙂

En een heel belangrijk punt is ook het feit dat je NIET aankomt in gewicht nadat je gestopt bent! Ook dat is de kracht van hypnose!

Het meest fijne van het stoppen met roken door hypnose is voor mij persoonlijk het feit dat ik echt weer meer lucht heb.

Geen pijn op mijn borst meer, en grappig genoeg is mijn concentratie met sprongen vooruit gegaan! Voorheen werd ik elke 2 uur ongeveer onrustig, want de nicotine behoefte speelde weer op. 
Ik merk niet zozeer dat mijn smaak of reuk met sprongen verbeterd zijn, maar ik kruid mijn eten wel minder sterk. 
Ook merk ik dat (snij)wondjes veel sneller genezen.

En het feit dat ik me niet meer hoef te schamen tegenover mijn kleinkinderen is een bijzonder prettig gevoel, zowel voor mijzelf als het feit dat hun nu niet opgroeien met het idee dat roken oké is, dat dat blijkbaar wel kan (want oma doet het toch ook?)

Ik ben nu dus zogezegd een expert in roken en niet roken 🙂 ​​en óók in hypnose.

Dit is een hele goeie combinatie om u te helpen een niet roker te worden 🙂 Ik weet waar ik het over heb, ik snap en ken uit eigen ervaring alle angsten, alle uitstelsmoesjes, maar ik weet ook hoe fijn het is om als niet roker door het leven te gaan. 
Kijk ook maar eens bij de ervaringen van klanten. Daar leest u de verhalen van mensen die u voorgegaan zijn.
Op mijn andere website : www.yryda.nl kunt u lezen over mijn andere werkzaamheden als holistisch energetisch therapeut, onder andere hoe ik mensen die chronisch ziek zijn of onverklaarbare lichamelijke klachten hebben heel goed met aurahealing kan helpen.

Hartelijke Groeten, Petra Lucia Kalsbeek.