+31 6 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

hypno therapie

Niets zo fijn als jezelf weer zijn.

Stoppen met roken door hypnose

svp naar beneden scrollen!

Recensies van klanten

Na vijftig jaar roken en een jaar pogingen tot stoppen met roken, eindelijk definitief gestopt. Was al een jaar bezig te willen stoppen, maar elke keer pakte ik terug naar de sigaret en ging weer roken. Was al tot de conclusie gekomen dat ik hier hulp bij nodig had, toen ik de site van Petra over hypnose las. Een afspraak gemaakt, en tot mijn verbazing ben ik nu vier weken rookvrij zonder al te veel moeite. Af en toe sluimert het even in me, dat ik zou willen roken, doch dit is ook zo weer over. Ik moet er niet aan denken weer in mijn oude rookverslaving terug te vallen. Dat is stevig in mij verankert merk ik. Erg fijn, dit op deze manier te voelen.
Dus Petra, dank hiervoor.
Ineke H.

 

Wat een heerlijkheid om niet meer te roken! Geen schuldgevoel meer, niet de stank, de vieze smaak en de eeuwige onrust of ik wel genoeg peuken op zak heb…  Ik vond Petra via een vriendin van me die via haar succesvol van het roken was afgeholpen en nu na 2 sessies sluit ik me aan in die rij van tevreden niet-rokers. Zeer aanbevolen!
R van Woerkom, Sneek.

Al jaren lang streed ik tegen het monster van de tabaksverslaving.Pillen, acupunctuur, wervende boekjes en goede adviezen hadden enkel als resultaat dat ik me meer en meer vastklampte aan mijn ongezonde gewoonte.Totdat ik onder hypnose kwam bij Petra Kalsbeek.Zonder veel moeite kon ik in slechts twee sessies mijn zucht naar nicotine-genot los laten en ben sedertdien geheel tabaksvrij.Bedankt Petra!!
was getekend Aurelia D te R.

 

Dit was nu al mijn beste beslissing van 2017: mijn bezoek aan Petra Kalsbeek. Via de hypnose en wat ze er allemaal omheen brengt, ben ik nu gestopt met mezelf te vergiftigen met tabak en daardoor voel ik me frisser, gezonder en rijker! Josje van Oostveen, Zwolle. Ik heb Petra bezocht met als doel te stoppen met roken. Ik wilde heel graag stoppen maar het lukte me alleen niet. Iedere keer viel ik weer terug in mijn oude gewoonte. Toen ik bij Petra kwam moest ze lachen omdat ze aan me kon zien dat ik erg nerveus was. Je gaat ook niet zo maar onder hypnose en inderdaad, het was spannend. Maar Petra stelt je al snel op je gemak. Het viel enorm mee en het heeft me gebracht waar ik nu ben – een niet-roker – en daar ben ik heel erg blij mee. Ik kan het iedereen aanraden!
Monique H. te Utrecht


Ik ben net gestopt met behulp van mevrouw Kalsbeek. En ik moet zeggen dat het me meevalt. Ik had veel geprobeerd, maar het voelt dit keer anders en ik heb het volle vertrouwen dat het me dit maal wel gaat lukken. En mocht ik een zwak moment hebben, zal ze me bijstaan, zo heeft ze me beloofd. Maar zover is het nog niet. Het gaat goed. Heel goed zelfs. Bedankt Petra! Oane Deen, Fryske Marren.

Ik was een echte roker! Een stevige ook! Zolang ik me kan herinneren hoort roken erbij. Als kind van rokende ouders (Wie kent ze niet? De glaasjes met sigaretten op tafel bij een feestje?) rookte ik al vanaf de middelbare school gezellig zelf mee. Gedurende deze 25 jaar veranderde het inzicht en daarmee kwam ook de wens een niet-roker te zijn. Ik ben misschien wel 20 keer gestopt, alleen 21 keer weer begonnen.Met veel gemopper van mijn inmiddels niet rokende ouders en mijn dochter tot gevolg.Ik wilde graag stoppen met roken, maar kon de verleiding steeds niet weerstaan en begon dan weer. En toen kwam Petra op mijn pad.De eerste hypnose-sessie moest versterkt worden door een tweede. Maar met het gewenste resultaat! Wat een bevrijding!Het verlangen naar een sigaret is grotendeels voorbij; af-en-toe is er nog wel eens een momentje hoor.Maar ik kan het iedereen aanraden!Makkelijker wordt het niet. Bang voor de hypnose? Niet doen! Het is heerlijk. Vertrouw op de werking van de hypnose en laat het gewoon gebeuren!​
Daphne.

 

Stoppen met roken was wel iets waar ik in 2016 steeds vaker aan dacht. Toch zag ik er tegenop om mijn best te doen met stoppen met roken en de kilo’s die ik dacht aan te zullen komen. Het vervangend eten en afleiding zoeken voor de sigaret, was wat ik gewend ben bij de vorige stoppogingen. Panisch zocht ik dan naar snaaigoed, tandenstokers of wat dan ook. Dit wilde ik niet weer, maar ik wist nog niet hoe. Hier zou ik snel genoeg achter komen.​…Ook dacht ik dat hypnose niet voor mij weggelegd was omdat ik zelf nogal van controle houden hield. Petra wist ook hier perfect mee om te gaan…..Door de hypnose methode had ik het gevoel vertrouwen te hebben dat ik nu echt een niet roker zou worden en blijven. Ik vertrouwde Petra omdat zij vanuit haar eigen ervaring vertelde en omdat zij zo begripvol was. Dit stelde mij gerust in het proces.De eerste dagen waren erg zwaar. Ik voelde mij emotioneel heen en weer slingeren. Vooral voelde ik boosheid en verdriet. Petra hielp mij hier doorheen. Met haar dagelijkse coachings berichten voelde ik mij erg gesteund. Zij gaf mij tips en adviezen en hielp mij herinneren aan de hulpmiddelen die ik in kan zetten. Het was erg fijn om te weten dat ik niet alleen stopte en steun had. De coaching in de eerste 2 weken is voor mij echt van onschatbare waarde geweest. Mensen als jullie ook maar enige drang hebben om te stoppen met roken, neem dan contact op met Petra. Zij kan je op een simpele manier van het roken afhelpen en weet precies de juiste ondersteuning te bieden die speciaal voor jou persoonlijk op maat gemaakt is. Al mijn twijfels over hypnose zijn in rook opgegaan en ik kan iedereen Petra aanraden! Zij is jouw investering in jezelf meer dan waard!
Petra bedankt voor je liefdevolle, fijne, begripvolle hulp en ondersteuning.

Marloes, Groningen.