+31 6 21 97 98 20 praktijk.yryda@gmail.com

hypno therapie

Niets zo fijn als jezelf weer zijn.

Stoppen met roken door hypnose

svp naar beneden scrollen!

Het stoppen met roken traject.

Het basis stoppen met roken traject bestaat bij mij uit 2 sessies en nazorg.
Dit is echt voldoende om u definitief zonder moeite van het roken af te helpen. 

De eerste behandeling is een sessie die bestaat uit een uitgebreide vragenlijst, goeie tips die persoonlijk op u afgestemd zijn, met daarna de bewuste stoppen met roken hypnose sessie.

De tweede behandeling volgt een kleine week later en daarin bespreken we hoe de afgelopen week gegaan is en welke triggers er nog plagen. Deze triggers gaan we volledig elimineren zodat ze nooit en te nimmer meer een rol in uw leven zullen spelen. 

Bij de 2e behandeling krijgt u ook een video te zien. Deze video geeft naast de hypnose sessie nog een extra boost en ondersteuning!

U krijgt na de eerste sessie een CD mee voor thuis die u regelmatig kunt beluisteren ter extra ondersteuning, motivatie, en inspiratie. 

Beide sessies duren ongeveer 2  – 3 uur.

Tijdens de hypnose sessie bent u diep ontspannen maar niet geheel van de wereld. Vergelijk het met het kijken naar een boeiende film…wat er op dat moment allemaal om u heen gebeurt neemt u wel waar maar geeft er geen aandacht aan.  Uw focus ligt immers bij de film. Zo is het met de hypnose sessie ook.

De prijs van het gehele stoppen met roken traject is 450 euro. (gelijk aan ongeveer anderhalve maand roken wanneer je rond de 20 sigaretten per dag zit) 
U mag, indien nodig,  het traject in 3 termijnen betalen.
Graag wel eerst overleg van te voren. 
Er zijn extra kosten van 30 euro verbonden aan het betalen in termijnen.
Elk (maandelijks) termijn is dan 160 euro. 

Bent u aanvullend verzekerd dan komt u  in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de Stoppen met roken door hypnose therapie! 
Dat is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeert u daar svp van te voren naar.
U kunt dan vragen of ze een contract hebben met de (beroepsvereniging) BATC, en of AGB zorgverlenerscode: 90104039, en behandelingscode 24005 onder uw vergoeding valt. U krijgt van mij een declaratie formulier mee met daarop alle gegevens.
U dient zelf de vergoeding met uw zorgverzekeraar te regelen. Dat gaat niet via de  praktijk.

afspraak maken? Vragen?
mail dan naar: praktijk.yryda@gmail.com